Geen producten (0)

Over ons

Hoi! Wij zijn de lui van Studio Luim, Jonneke en Christianne. Graag stellen we Studio Luim aan je voor!

Studio Luim ontstond uit liefde voor taal, maar bovenal uit ons verlangen om in de drukke maatschappij waarin we leven in te gaan tegen de drukte van de dag. Het leven kan soms voelen als een wervelwind, je rent van hot naar her en probeert alles goed te doen. 

Wat wij het liefste willen is uit deze drukte ontsnappen. Stilstaan en om ons heen kijken. Als we om ons heen kijken zien we elkaar, maar ook de blauwe hemel, de zon die door een slaapkamerraam schijnt en de eerste bloemen na de winter. 

Door middel van tekst en kaartjes willen we anderen helpen die ontsnapping te vinden. Het liefst willen we mensen helpen even stil te staan. 

We kozen daarom ook bewust voor onze naam: Studio Luim. Een studio, omdat we een samenwerking zijn, tussen Christianne en Jonneke. En Luim. Een luim is een vlaag van eigenzinnigheid, maar ook een gemoedsgesteldheid. Een luim kan een vlaag van vrolijkheid of verdriet zijn. En dat is wat Studio Luim onder woorden wil brengen. Vlagen van vrolijkheid, maar ook van verdriet. Kwetsbaar, imperfect en eigenwijs. We zoeken naar woorden om te lummelen, om te sluimeren. Om in te gaan tegen de drukte van de dag. De lui van Luim proberen het met liefde voor taal te vatten, zodat het in woorden doorgegeven kan worden.

Onze woorden verschijnen op de website op kaartjes. Hier hebben we voor gekozen omdat je met een kaartje woorden aan iemand kan doorgeven. Omdat je even moet gaan zitten om een kaartje te schrijven. Omdat je even stilstaat om een kaartje te lezen.

We wensen jullie veel mooie woorden, lummelen, sluimeren en bloemen na de winter. 

Liefs,
Jonneke en Christianne

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies.